Lignavita - Annick
Terug naar overzicht

Annick's verhaal

Annick
-5kg
Macharis Karel Bombello

"Vooral de afwisseling van de VitaBox was een verademing."

Met een medische background en een sportief verleden ben ik goed op de hoogte van combinatie voeding/sport/healthcare en aldus heel actief met dit alles begaan zowel privé als in mijn beroepswereld (medical management endocrino en obesitaskliniek). Twee jaar terug kreeg ik voetchirurgie, maar door vrij lange revalidatie kon ik pas na 10 maand terug actiever sporten, net op dat moment een traumatisch ongevalletje op vakantie.... zelfde voet, zelfde revalidatie waardoor ik letterlijk terug niet uit de voeten kon.

Resultaat gewichtstoename en sportief van zeer sportief naar bijna niets meer. Gelukkig had ik Peppersgym als backup. Dus 1/12/19 knop omgedraaid en dankzij de Vitabox en klassieke eGym tot op vandaag 30/1/20 mooi gewichtsverlies van een kleine 5 kg; eerste streefdoel bereikt. Hierbij bleef mijn spiermassa zo goed als stabiel. Beste beslissing ooit zo net voor de feestdagen.

Heel tevreden over de Vitabox; vooral de afwisseling gedurende de 4 weken was een verademing. Men leert terug gezond, gevarieerd eten en de energie komt terug dankzij de bijgevoegde nodige vitamines. Vandaag dankzij de super begeleiding van Peppersgym gestart met eGym premium waardoor ik mijn sport doelen verder kan bijstellen en vooral waardoor mijn motivatie om terug meer te sporten een echte boost gekregen heeft.

Dus dank je wel Peppersgym voor de in mijn geval toch wel broodnodige coaching om me terug op het goede gezonde pad te brengen.

Annick

Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita